Kaliňák sám odstúpil a priznal že ho platia finančný žraloci. . .

17. júna 2016, nezavislyzdroj, Nezaradené Utajované skutočnosti SR

Sám od seba kaliňák asi neodstúpi, nakoľko musí zubami-nechtami kryť svojich straníckych kumpánov. Ak by totiž padol kaliňák tak by pravdepodobne padla celá vláda, ktorá by v drvivej vädčine šla sedieť do chládku na dosť dlhú dobu. Ale to by chcelo od prokurátorov a policajtov nájsť v sebe dostatok guráže.

prst

Toto nám bez slov odkazujú páni ktorí nám vládnu.

Guráž, to je asi jedno jediné čo nikto z vlády a ani radov policajtov nemá.  Ficko vie že po voľbách musel byť vo vládnucej koalícii a vydolovať miesto pre kaliňáka, inak by bublina spľasla a on by sa musel porúčať buď do chládku alebo emigrovať do karibiku. Asi nikoho neprekvapuje prečo sa v poslednej dobe objavili dôkazy a špinavosti o počiatkovi , kaliňákovi a pod. Prečo až teraz a nie pred rokom alebo pred voľbami ? Prečo ? No jednoducho povedané, preto lebo asi niekomu liezli do zeleniny a chceli niečo čo sa niekomu moc nepáčilo. A hlavne sa robili špinavosti tak okato že by to nevidel snáď len slepec. Nechcem tu písať na čo všetko chceli firmy týchto pánov zneužiť eurofondy a pod… to už je iný prípad, a niekedy to aj rozpíšem.

zenska-co-ma-gurazTakže kaliňák asi sám neodstúpi a určite nič neprizná, ak by áno tak zjem svoje ponožky. Týto páni nemajú ani Gule a ani guráž na to aby sa zachovali správne a čisto. U nich už nejde o peniaze, tých majú uliatých dosť ale hlavne im ide o moc a kontrolu nad všetkým a každým. Myslel som si že Kotleba bude mať toľko guráže ako kedysi, keď sa producíroval v uniforme a vykrikoval : Na stráž, Na stráž… ale už stratil gule a prispôsobuje si svoje vlastné pieskovisko… to už nieje on. Ja si už v tomto štáte pripadám ako alenka v ríši divou. A už sa nedivím ničomu a nikomu. Ale čo už je to len keby a možno.. všetko je len keby… a je na vás ako sa setrete 🙂

Na obrázku je žena čo má naozaj guráž !!! *nohavičky ani tangá nemá…