Založ si blog

Sledovací zařízení do každé kapsy – Pokémon GO

Už dávnejšie som pochopil že Pokémon GO je len zberač online informácii a fotiek kohokoľvek a čohokoľvek. Tento článok je zverejnený na jednom portále ( konspiratori.sk) ktorý je vedený ako konšpiračný 🙂 . Ale názor si spravte sami.

Mobilní hra fungující na principu tzv. „rozšířené reality“ Pokémon Go, která používá kameru chytrých telefonů, aby „zaznamenala“ postavy pokémonů ve skutečném světě, má vazby na CIA.

Hru vyvinula společnost Niantic, Inc., založená Johnem Hankem, který dříve dostal finance od investiční společnosti CIA s názvem In-Q-Tel (investovala mj. i v Google a Facebook), aby rozvinul technologie, které byly ve výsledku použity v Google Earth.

Pokémon GO

Pokémon GO

In-Q-Tel byla kdysi označována jako „nezávislá strategická investiční společnost, která hledá inovativní technologická řešení k podpoře poslání sdružení zpravodajských služeb USA(U.S. Intelligence Community)“.

Není těžké uhodnout, proč by CIA měla zájem na programu, jako je Pokémon Go. Hra využívá kameru a gyroskop hráče k promítnutí obrázků pokémonů, jako kdyby existovaly ve skutečném světě, i na místech jako jsou např. domácnost hráče, zaměstnání nebo záchod.

Takový program je teoreticky schopen proměnit miliony chytrých telefonů hráčů ve „špiónské sondy, které v reálném čase sbírají informace z měst a domů, přičemž pronikají do temných zákoutí a sklepů, kam se špionážní satelity a automobily Google nemohou dostat.

Na počátku tisíciletí investovala In-Q-Tel do Keyhole Inc., společnosti založené Hankem, který rozvinul „letecké“ 3D vyobrazení budov a terénu z geoprostorových údajů pořízených satelity.

Název „Keyhole“ byl míněn jako pocta špionážním satelitům KH, které první pustil americký Národní průzkumní úřad.

Google v roce 2004 koupil Keyhole a začlenilo jeho technologii do programu Google Earth.

CIA vytvořila In-Q-Tel v roce 1999 jako investiční pobočku, aby „vybírala a investovala do společností vyvíjející nejmodernější informační technologie, které slouží národním bezpečnostním zájmům Spojených států“.

Zdroj: freeglobe.pl.cz

Ale sám môžem potvrdiť že až na nejaké maličkosti je to celé pravda. Už onedlho sa to celé potvrdí ak sa to celé zase neututlá ! Videl som zdrojový kód tejto hry a aj to ako je napojená na GPS ktoré za zaznamenávajú na určitých servroch vo svete…

Viac informácii neskôr ako preskúmam celú štruktúru a podprogramy ktoré spolupracujú s vašim Smartfónom..

 

Čo sa stane a čo nie! ?

21.10.2019

Stane sa nasledovné Fico a strana Smer nebudú zostavovať vládu a ani nebude víťaz volieb. Koalícia bude pozostávať z 3-4 strán ale vydrží im to maximálne 5 mesiacov nakoľko sa dostanú na svetlo informácie ktoré niektorým politikom zlomí väz a aj to že sa zistí že bolí financované z nezákonných zdrojov. Jankovská bude niesť dôsledky ako aj pán prokurátor Trnka a [...]

Kto z koho

16.10.2019

Práve v tejto dobe tu máme doslova súboj kto s koho. Na jednej strane Smer na čele s Ficom a jeho náhradníkom pelegrinom na inej strane Danko na ďalšej Bugár a ďalších stranách sú ostatný ale každý za seba. To je až moc strán ktoré kopú stále viac a viac do Ficovho Smeru. Nakoľko je isté že mocný na Slovensku už Smer nepodporia a ani už nie sú pod ich ochranou. Už si [...]

Gorila a nahrávka. Ako je to v skutočnosti ! ?

16.10.2019

Kto stojí v skutočnosti nad M.Kocnerom? Kto riadi politickú scénu posledné dva roky? Komu vyhovuje terajšia situácia na Slovensku? Na tieto aj iné vám teraz odpoveď. Realita dnešných dní je momentálne poznačená vypustenie jednej z mnohých nahrávok z dielne ministerstva vnútra konkrétne SIS v rokoch 1999 až 2016. Áno jedna menšia nahrávka z približne 1500 hodín [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56, aktualizované: 10:21

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17120x
Priemerná čítanosť článkov: 2446x

Autor blogu