Založ si blog

Kto z koho

Práve v tejto dobe tu máme doslova súboj kto s koho. Na jednej strane Smer na čele s Ficom a jeho náhradníkom pelegrinom na inej strane Danko na ďalšej Bugár a ďalších stranách sú ostatný ale každý za seba. To je až moc strán ktoré kopú stále viac a viac do Ficovho Smeru. Nakoľko je isté že mocný na Slovensku už Smer nepodporia a ani už nie sú pod ich ochranou. Už si vyberajú nové subjekty a tie robia čo môžu aby sa zviditeľnili čo najviac a najkratšom možnom čase.

Neviem či ste si povedali odkiaľ majú tieto nové aj terajšie strany peniaze na kupovanie informácií ktoré môžu použiť na zdiskreditovanie tých druhých. Kto sú ich sponzormi a ako vedia oklamať účtovníctvo strany. A čo budú očakávať za ich sponzorstvo? Presne to ako to bolo za Mečiara, SDKÚ-DS alebo za vlády Smeru. Takže ako sa zdá nič sa nezmení tam hore ako aj ty čo ťahajú za nitky. Zmení sa len systém a ľudia ktorí budú hlasovať v parlamente. Korupcia sa bude vyvíjať už komplikovanejšie. Ale ak sa nájde zopár poctivých ktorých je síce dosť ale nemajú dostatočnú guráž aby išli cez svojich šéfov ktorý sú vo väčšine skorumpovaný. Česť výnimkám ale aj ty to majú dosť ťažké nakoľko im podrážaju nohy.

Teda mi to vychádza že vyhrá ten čo má najviac informácií a špinavosti na Smer a tých ostatných. A hlavne toho alebo tých ktorí dostanú podporu od tých ktorí sú v úzadí.

Preto viem že toto divadlo ešte neskončilo a bude trvať minimálne do začiatku volieb.

Už v minulosti som písal ako to chodí na Slovensku ale málokto to pochopil alebo si to nevedel dať dokopy. Veľmi veľa informácií sa dá nájsť aj na nete prípadne na internete jednotlivých strán a firiem ak viete ako a čo hľadáte.Takto sa dajú nájsť aj tie najtajnejšie informácie ktoré by nemal nikto vidieť. Nemusíte byť hacker stačí mať len dobrý software alebo aplikáciu ktoré sú dispozícii na nete ako voľné.

Potom sa stačí skontaktovať niekoho z politických strán ktoré sa usilujú aby pokorili tú ktorú stranu alebo konkrétnych ľudí a dohodnúť cenu. Ceny sa pohybujú od 2500 až do stotisicov podľa typu informácie. Takto to chodí tu na Slovensku a takto fungoval aj Kočner…

A kto má záujem kontrolovať politikov aby sa dali ovládať? Kto ovláda Slovensko a participuje na Slovensku? Kto sú tu mocný? Neodhalila sa sami, to musia urobiť buď naše médiá alebo pár dobrých a poctivých policajtov. Nakoľko viacerí policajti, ľudia z prokuratúry a zo sudov sú skorumpovaných. Zle sa to počúva aj píše ale žiaľ je to realita dnešných dní na Slovensku.

Veľmi by som si prial aby toto všetko nebola pravda ale žiaľ je to skutočne tak. Ale nič sa nedeje len tak všetko je to až veľmi dobre premyslené aby to bola náhoda.

Nič nieje náhoda.

Čo sa stane a čo nie! ?

21.10.2019

Stane sa nasledovné Fico a strana Smer nebudú zostavovať vládu a ani nebude víťaz volieb. Koalícia bude pozostávať z 3-4 strán ale vydrží im to maximálne 5 mesiacov nakoľko sa dostanú na svetlo informácie ktoré niektorým politikom zlomí väz a aj to že sa zistí že bolí financované z nezákonných zdrojov. Jankovská bude niesť dôsledky ako aj pán prokurátor Trnka a [...]

Gorila a nahrávka. Ako je to v skutočnosti ! ?

16.10.2019

Kto stojí v skutočnosti nad M.Kocnerom? Kto riadi politickú scénu posledné dva roky? Komu vyhovuje terajšia situácia na Slovensku? Na tieto aj iné vám teraz odpoveď. Realita dnešných dní je momentálne poznačená vypustenie jednej z mnohých nahrávok z dielne ministerstva vnútra konkrétne SIS v rokoch 1999 až 2016. Áno jedna menšia nahrávka z približne 1500 hodín [...]

Sledovací zařízení do každé kapsy – Pokémon GO

17.11.2016

Už dávnejšie som pochopil že Pokémon GO je len zberač online informácii a fotiek kohokoľvek a čohokoľvek. Tento článok je zverejnený na jednom portále ( konspiratori.sk) ktorý je vedený ako konšpiračný 🙂 . Ale názor si spravte sami. Mobilní hra fungující na principu tzv. „rozšířené reality“ Pokémon Go, která používá kameru chytrých telefonů, aby [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17093x
Priemerná čítanosť článkov: 2442x

Autor blogu