Založ si blog

Gorila a nahrávka. Ako je to v skutočnosti ! ?

Kto stojí v skutočnosti nad M.Kocnerom?

Kto riadi politickú scénu posledné dva roky?

Komu vyhovuje terajšia situácia na Slovensku? 

Na tieto aj iné vám teraz odpoveď. Realita dnešných dní je momentálne poznačená vypustenie jednej z mnohých nahrávok z dielne ministerstva vnútra konkrétne SIS v rokoch 1999 až 2016. Áno  jedna menšia nahrávka z približne 1500 hodín nahrávok SIS ktoré si objednali a zaplatili ľudia ktorí boli vždy nad politikmi ktorý boli v týchto rokoch pri moci, a sú aj teraz. Pýtate sa prečo teraz? Prečo táto nahrávka? Prečo ju dostali len média? Prečo nahrávka na ktorej sa rozhadali Kočner s Trnkom ktorá mala pre mnohých cenu cez 100000€ niekto dal zadarmo k dispozícii médiám, kto ju získal a zaplatil, komu ju zaplatil? Tieto otázky vám zodpovedia ľudia z progresívneho Slovenska spolu s denníkom N a ich sponzormi. Prečo sa teraz útočí len na Haščáka z Penty a J&T nieje nikde spomenuté? Niekto sa pokúša dezorientovat Slovensko aby sa upriamilo len na to čo je pre niekoho dôležité a to čo je zatiaľ ešte skryte aby nevyplavalo napovrh.

O peniaze tentoraz vôbec nejde, ide len o moc a o to aby sa niektorí ľudia z parlamentu nedostali do väzenia alebo nedošli o život.

O koho ide? Kto sa boji ,koho a čoho sa boja?

Fico, Kaliňák, Počiatek, Harabin… a ostatný ktorý sa priživovali na štátnych zákaziek alebo na eurofondoch? Tých ľudí sú stovky a ich provízie sa rátajú na miliardy eur za posledných päťnast rokov.

Kto sú tu ľudia ktorý vládnu Slovensku a riadia našich ústavných činiteľov ktorý sú momentálne pri moci alebo sú čakatelia? To je otázka za milión ale aj veľmi nebezpečné vedieť. Sú to ľudia ktorí ťahajú za nitky a ich vôľa je tá prioritná. Vždy dosiahnu čo chcú a ako sa bude vyvíjať situácia ďalej. Oni pretlačila do parlamentu tých ktorí budú hlasovať ako oni chcú. Sú to ľudia ktorí nie sú na očiach verejnosti dlhší čas ale v minulosti boli aktívni, avšak pochopili že moc je viac ako peniaze.

Ti politici a finančníci ktorý ešte to ešte nepochopili tak už čoskoro zistia že niekto je viac ako oni.

Gorila je len omrvinka z toho čo sa dialo a deje ešte aj dnes na Slovensku. Ten kto dal na net časť z prepisu z kauzy Gorila bol jeden z poctivých z tých ľudí ktorí sa na tom všetkom podieľali. Terajším politikom typu Sulík s Matovičom ide len o zviditeľnenie a nie o riešenie tejto kauzy. Bytov ako Vazovova je v Bratislave viacero tak ako sú a boli napichnute viaceré kancelárie a priestory.

Threema a jej prelomenie !?

Táto aplikácia sa nedá len tak prelomiť ale naši profíci z odboru informatiky ju vraj prelomili, to je ale blbosť. Heslo k aplikácii im dal človek blízky ku Kočnerovi a keď sa prehľadávali jeho domu a trezory, tak našli všeličo ale vrchnosť viacero veci zatajilo.

Akosi sa zabudlo na Baštenaka a jeho kontakty a majetok. Prečo si nechal znárodniť len ten byt v Bonaparte? Preto aby Fico mohol povedať že byt kúpil od štátu a nemá ho od Baštenaka, to bol nápad ako byt zlegalizovať ale potom ako sa niektoré veci prevalili tak to riešil inak. A prečo na tom byte tak lipol? Celý Bonaparte je prešpikovaný a napojený…

Čo bude ďalej?

Zisti sa že Ruskov advokát platí sčasti Kočner. Niekto bude nadobro umlčany. Budú zverejnené ďalšie nahrávky a informácie ktoré preukážu že Politici ktorý boli a sú v terajšom parlamente boli a sú prepojený na mafiu a oligarchov na Slovensku. Jankovská bude lietať v problémoch aj vďaka financovaniu svojho nového domu ktorý stavia.

Strana Smer skončí v parlamentných voľbách až na 3 mieste zo ziskom pod 15%, Víťazstvo bude oslavovať buď progresívne Slovensko alebo Za ľudí. Harabinova strana sa nedostane do parlamentu zo ziskom pod 4% . Do parlamentu sa dostanú Matovič, Kollár, Kotleba a SNS.

… pokračovanie nabudúce

Čo sa stane a čo nie! ?

21.10.2019

Stane sa nasledovné Fico a strana Smer nebudú zostavovať vládu a ani nebude víťaz volieb. Koalícia bude pozostávať z 3-4 strán ale vydrží im to maximálne 5 mesiacov nakoľko sa dostanú na svetlo informácie ktoré niektorým politikom zlomí väz a aj to že sa zistí že bolí financované z nezákonných zdrojov. Jankovská bude niesť dôsledky ako aj pán prokurátor Trnka a [...]

Kto z koho

16.10.2019

Práve v tejto dobe tu máme doslova súboj kto s koho. Na jednej strane Smer na čele s Ficom a jeho náhradníkom pelegrinom na inej strane Danko na ďalšej Bugár a ďalších stranách sú ostatný ale každý za seba. To je až moc strán ktoré kopú stále viac a viac do Ficovho Smeru. Nakoľko je isté že mocný na Slovensku už Smer nepodporia a ani už nie sú pod ich ochranou. Už si [...]

Sledovací zařízení do každé kapsy – Pokémon GO

17.11.2016

Už dávnejšie som pochopil že Pokémon GO je len zberač online informácii a fotiek kohokoľvek a čohokoľvek. Tento článok je zverejnený na jednom portále ( konspiratori.sk) ktorý je vedený ako konšpiračný 🙂 . Ale názor si spravte sami. Mobilní hra fungující na principu tzv. „rozšířené reality“ Pokémon Go, která používá kameru chytrých telefonů, aby [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17121x
Priemerná čítanosť článkov: 2446x

Autor blogu