Založ si blog

Čo sa stane a čo nie! ?

Stane sa nasledovné 

Fico a strana Smer nebudú zostavovať vládu a ani nebude víťaz volieb. Koalícia bude pozostávať z 3-4 strán ale vydrží im to maximálne 5 mesiacov nakoľko sa dostanú na svetlo  informácie ktoré niektorým politikom zlomí väz a aj to že sa zistí že bolí financované z nezákonných zdrojov. Jankovská bude niesť dôsledky ako aj pán prokurátor Trnka a to tak že ich čaká trestné stíhanie a keď sa nájde politická vôľa tak budú aj odsúdený. Kočner dostane doživotie spolu s jeho kumpánmi lebo ten čo ho doteraz chránil ho pošle k vode a Rusko sa zvezie spolu s ním. Traja poslanci budú zbavený poslaneckej imunity a budú trestné stíhaný ale či budú aj odsúdený bude záležať len a len na Čižnárovi.

Glváč a Trnka nie sú jediný ktorý komunikovali s Kočnerom, tých ľudí je viac ako 25 z prostredia vlády, prokuratúry, súdnictva a tých by mali odhaliť. Keď ich odhalila tak len potom bude riadne horúco a keď sa k tomu pridajú aj ďalšie nahrávky ktoré sa našli u Kočnera tak bude na Slovensku riadny chaos a mela.

Lenže tieto informácie budú viac užitočné tesne pred voľbami tak si budeme musieť počkať.

A prečo je teraz takýto humbuk keď viaceré informácie boli známe už viac ako rok ?

Čo sa zmenilo za posledných dvanásť mesiacov?

Polícia má už síce menej zviazané ruky ale stále ich nemá voľné, ak by ich mala tak sú na svete ďalšie kauzy ktoré sú oveľa väčšie ako je Gorila v hmle!?

Fandím všetkým dobrým zodpovedným a neskorupovanym policajtom a sudcom na Slovensku. Dal by som všetko za to aby sa zviditeľnili všetci ktorí sú zodpovední na korupciu a zneužívanie eurofondov/majetku štátu na Slovensku. Dnes už majú k dispozícii viacero možností na získanie tej ktorej informácie alebo prístup k bankovým účtom a komunikačných prostriedkov. Lenže je tu istá byrokracia a postupy ktoré sú až veľmi pomalé na to aby boli flexibilný a iniciatívny. Na všetko potrebujú povolenia a príkazy ktoré sú veľmi neefektívne a zbytočne predlžujú čas ktorý väčšinou nemajú. Na to by potrebovali poriadne zefektívniť fungovanie celej mašinérie akou je polícia a justícia.

Ak sa tieto veci neodhalila ešte pred voľbami tak budú zabudnuté a skartovane. Ako som už viac krát písal, poslanci sa dajú kúpiť teraz a aj v minulosti ale teraz je ich cena minimálne dvojnásobne vyššia. A kto si ich vie kúpiť? Len tí čo na to majú financie ako si finančné skupiny typu Penta a jednotlivci ktorí sa dostali k peniazom podvodom.

Na to aby niekto alebo niečo zmenilo tento skorumpovaný a prehniti systém fungovania štátu je potrebne oveľa viac ako len zmena vlády prokuratúry súdnictva. To sa asi nikdy nestane a stále nás budú len klamať a balamutit ako doteraz len budeme vidieť nové tváre….

Čo ďalej? No nič prevratné sa neudeje len zase raz si budú politici prezliekať kabáty.

Kto z koho

16.10.2019

Práve v tejto dobe tu máme doslova súboj kto s koho. Na jednej strane Smer na čele s Ficom a jeho náhradníkom pelegrinom na inej strane Danko na ďalšej Bugár a ďalších stranách sú ostatný ale každý za seba. To je až moc strán ktoré kopú stále viac a viac do Ficovho Smeru. Nakoľko je isté že mocný na Slovensku už Smer nepodporia a ani už nie sú pod ich ochranou. Už si [...]

Gorila a nahrávka. Ako je to v skutočnosti ! ?

16.10.2019

Kto stojí v skutočnosti nad M.Kocnerom? Kto riadi politickú scénu posledné dva roky? Komu vyhovuje terajšia situácia na Slovensku? Na tieto aj iné vám teraz odpoveď. Realita dnešných dní je momentálne poznačená vypustenie jednej z mnohých nahrávok z dielne ministerstva vnútra konkrétne SIS v rokoch 1999 až 2016. Áno jedna menšia nahrávka z približne 1500 hodín [...]

Sledovací zařízení do každé kapsy – Pokémon GO

17.11.2016

Už dávnejšie som pochopil že Pokémon GO je len zberač online informácii a fotiek kohokoľvek a čohokoľvek. Tento článok je zverejnený na jednom portále ( konspiratori.sk) ktorý je vedený ako konšpiračný 🙂 . Ale názor si spravte sami. Mobilní hra fungující na principu tzv. „rozšířené reality“ Pokémon Go, která používá kameru chytrých telefonů, aby [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 17096x
Priemerná čítanosť článkov: 2442x

Autor blogu